Förändring, val och beslut i livet

Coaching

Vill du känna att  du faktiskt kan påverka och få uppleva de relationer du längtar efter, både till dig själv och till andra – på riktigt?

Känner du att du inte riktigt tycker om dig själv, att du kämpar med en dålig självkänsla och har svårt att tycka om dig själv på djupet?

Eller att du inte riktigt känner dig själv? Kanske har du gått igenom en period av svårigheter, t ex sjukskrivning för stress/utmattning eller en skilsmässa, som gjort att du tappat fotfästet i dig själv?

Kanske är ni ett par som upplever att er relation börjat skava/halta och som är beredda att jobba för att den ska hålla?

Känner du att du inte är den person som du skulle vilja vara? Att du ibland inte förstår varför du beter dig  på ett visst sätt mot andra när du egentligen längtar efter att kunna bete dig på ett helt annat?

Önskar du att Livet var lättare och inte så krångligt och svårt när det kommer till  dina nära relationer? Att du hade förmågan att skapa djupare relationer till dina vänner/din partner, där du kan både ge och ta emot?

Som coach hjälper jag dig att kartlägga och identifiera dina behov gällande relationen till dig själv och/eller andra. Jag hjälper dig att formulera dina önskemål för att sedan stötta och vägleda dig under resans gång mot målet. Du kan välja att göra det via nätet, telefon eller live, ensam eller tillsammans med någon som du vill förändra/utveckla din relation med.

En förutsättning för coachning är att du är villig och öppen att arbeta med en förändring av dig/ditt liv.

Sekretess

För mig är det självklart att arbeta med det som finns i rummet.
Du ska som min kund/klient alltid känna dig helt trygg med att allt stannar kvar i rummet/min sekretess.

Sara Hållander – Relationer på riktigt